Cariere Contact AIMS International
ISTORIC SERVICII JOBURI ECHIPA CLIENTI EVENIMENTE BLOG PRESA NEWSLETTER

Servicii

Executive search
Executive search
Consultanta
Training
Dezvoltare Personala
Consiliere in Cariera

aims executive search

 

Finding Common Purpose

 

Clientii nostri, angajatii, actionarii, comunitatea in ansamblul ei, incep sa-si doreasca obiective mai inalte pentru companii, altele decat produsele si serviciile acestora.

Aceasta este cautarea sensului si semnificatiei in munca, noua motivatie 3.0 (Daniel Pink), un teritoriu unde maximizarea scopului are loc impreuna cu maximizarea profitului. Oamenii nu mai cauta doar un job, ci o vocatie si un sens (implinire umana).

 

In calitate de Artizani de Menire, misiunea noastra este de armoniza oameni (cu talentele, valorile si aspiratiile lor) si organizatii (cu sistemele, cultura, valorile si obiectivele lor de business), pentru a maximiza in acelasi timp scopul si profitul.

 

Pentru companiile in cautare de middle si top manageri, AIMS este partenerul care intelege intai oameni si motivatii pentru a contribui apoi la identificarea si retentia celor mai potriviti.

 

Ca parte a procesului de recrutare, AIMS a dezvoltat serviciul de onboarding. Astfel, contribuim la integrarea cu succes a persoanei selectate – de la rolul de candidat la cel de angajat in cadrul noii organizatii – si la retentia sa in cadrul companiei. Procesul de tranzitie nu este intotdeauna usor – noul angajat trebuie sa-si construiasca o echipa si/sau sa se integreze intr-o noua echipa, sa inteleaga noua cultura de organizatie, sa-si creeze aliante strategice, sa absoarba rapid informatii relevante despre istoricul organizatiei.

 

Sesiunile de onboarding aliniaza asteptarile candidatului si ale companiei angajatoare, asteptari transpuse sub forma de obiective transparent discutate, negociate si prioritizate cu ajutorul consultantului AIMS ca facilitator.

 

“It is not real work unless you would rather be doing something else.” – J.M. Barrie

 

 

Detinem acreditare pentru servicii de mediere a muncii pe piata interna conform certificat Seria B, numar 10/00048 din 19.04.2011

Studii de caz
Redefinire dupa achizitie
Manager de vanzari intr-o piata dificila
Recrutare cu onboarding
Lider pentru echipa cu personalitate
Echipa de management pentru startup
ISTORIC SERVICII JOBURI ECHIPA CLIENTI EVENIMENTE BLOG PRESA NEWSLETTER
Cariere Contact AIMS International
Precizari Legale Copyright © 2011 AIMS Romania